Du är värd ett framgångsrikt och bra liv. Maria Danielsson är din Coach. Mitt fokus är att du ska få den personliga utvecklingen som du önskar.

Boka tid

Fokusområden som Livscoach

Här är en selektion om vad jag kan hjälpa dig med. Kontakta mig för dina individuella behov.

Gör en livsförändring idag och fin inre balans, klarhet, centrering och harmoni. Arbete, karriärmöjligheter och samarbeten. Utbildning, böcker och kurser. Hälsa, bostad, renovera. Familjeliv och hushållsarbete. Inköp och ekonomi. Hålla budget eller lyx. Utveckla ett socialt liv. Träffa släkt och bekanta. Fritid och Hobbyaktiviteter, träna styrka och kondition. Äta näringsriktig mat, fixa till inre och yttre skönhet. Resa och planera. Uppdatera dig på sociala medier för att hänga med i kretsen, samtidigt hinna med alla uppgifter på Att göra-listan. Strukturera och effektivisera ärenden och åtaganden både privat och i arbetslivet.

Riktningslös?

Det kan bli för mycket stress och press i livspusslet och du slår knut på dig själv.

Ta ledningen och lev ett sunt liv! Jag som Coach är en vägvisare och vi fokuserar på nuläget och önskat läge och gör upp en tidplan. Dina väsentliga behov som ger dig balans, lugn och ro i själen. Vi borrar oss ned i värdeord och med kraftfulla frågor. Du och jag lyssnar tillsammans på dina inre svar. Vilka tankar umgås du med dagligen? Omedvetna eller medvetna tankar. Vid våra fördjupade samtal vi till att du blir medveten om ditt och andras beteendemönster, vanor, blockeringar och programmeringar. Vilka val gör du? Hur kan du paketera om dina tankar?

Live – Learn – Compassion