Köpevillkor för coachning

Du är värd ett framgångsrikt och bra liv. Maria Danielsson är din Coach. Mitt fokus är att du ska få den personliga utvecklingen som du önskar.

Boka tid

Köpevillkor för coachning

Dessa användarvillkor gäller för dig som är kund hos Merkurius kommunikation AB och produkter knutna till coaching. Köpevillkor för handel med Merkurius kommunikation AB organisationsnummer: 559333-7297. Önskar du komma i kontakt med oss, skicka via E-post eller kontaktformulär med ditt ärende så hör vi av oss inom kort.

Genom att kryssa i rutan  ”Jag har läst och godkänt användarvillkoren” när du anmäler dig till coachingen förbinder du dig att följa kundvillkoren nedan.

Beställning

Du som kund kan vara privatperson eller företagare. Du måste ange korrekt namn, postadress, kontaktuppgifter och E-post.
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den E-postadress du angav i samband med beställningen. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om ditt köp.

Betalningsvillkor

Betalning sker enligt överenskommelse med part. Alla transaktioner görs via kort eller Swish-nummer. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard eller Internetbanken, Swish eller betala med faktura.
I beställningen kommer alltid en faktura där kontaktuppgifter, betalningsvillkor och pris framgår. Betalning av coaching tjänsten sker genom faktura till antingen Plusgirokonto, Bankgiro eller Swish-nummer. Avgiften ska betalas i enlighet med faktura som skickats ut via e-post som bokningsbekräftelse.
Om inte annat framgår i fakturan ska betalning ske inom femton (15) dagar från erhållandet av faktura. Om betalning inte sker i enlighet med fakturan utgår påminnelseavgift på sextio (60) kr och Merkurius kommunikation AB har rätt till dröjsmålsränta med referensränta plus åtta (8) procent. Om inte betalning har skett inom sju (7) dagar efter påminnelse har Merkurius kommunikation AB rätt att stänga av kursdeltagare från coaching samtal, produkt eller kurs. Vid utebliven betalning har Merkurius Kommunikation AB rätt att skicka påminnelser och Inkasso brev.

Priser

Avgiften på kursen anges på Merkurius kommunikation AB hemsida och i bokningsbekräftelsen. Moms ingår i angiven pris och paket.
Priserna anges i samma valuta som språket på den kursen du beställer. I slutpriset ingår moms på 25% i Sverige. Merkurius kommunikation AB reserverar sig för prisändringar orsakat av felaktigheter i priser beroende på felaktig information. Merkurius kommunikation AB förbehåller rätten att närsomhelst justera priset. Alla priser framgår på vår webbsida rubrik Pris och paket.

Kampanjkoder

Ett kampanjerbjudande om att använda Merkurius kommunikation AB coaching till ett lägre pris eller med en viss rabatt med kampanjkod under en begränsad tid gäller endast en gång per person.
Rabatten kampanjkoden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Efter kampanjen och specialerbjudandets slut övergår tjänsten automatiskt till ordinarie pris.

Ångerrätt

Vid köp av våra tjänster eller produkter har kunden en lagstiftad fjorton (14) dagars ångerrätt som gäller från det att kunden lagt sin beställning. Meddela oss via e-post till info@merkuriuskommunikation.se i god tid som möjligt så vi hinner uppdatera kalendern. Kunden måste meddela oss ångrat sitt köp. Meddelandet ska skickas till oss via e-post. I meddelande ska namn, adress, e-postadress, fakturanummer samt vilken/vilka tjänster eller produkter som ångern avser framgå klart och tydligt.

Kunden skall omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera eventuelle fysiska produkter till oss. Kunden står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkten skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde om den är använd eller på annat sätt blivit skadad.

Ångerrätten gäller inte för

Tjänster eller produkter som kund köpt och använt.

Pengarna tillbaka garanti

För att utöva ångerrätten ska kunden till Merkurius kommunikation AB skicka ett klart och tydligt meddelande om sitt beslut att frånträda avtalet. Kunden skickar sitt brev genom E-post till Merkurius kommunikation AB. Vi rekommenderar standardblankett från konsumentverket när du skickar ditt brev för utnyttjande av ångerrätten.

Ansvarsbegränsning

Vi accepterar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa rådande omständigheter kan exempelvis vara förminskad eller utebliven leverans från underleverantör, eldsvåda, storm, krig, elförsörjning och myndighetsbeslut etc.

Ändringar av Allmänna Villkor

Merkurius kommunikation Ab har rätt att ändra dessa Allmänna Villkor.

Tvist

Uppstår Tvist om faktura eller övriga avtal mellan kund och Merkurius kommunikation AB ska parterna i första hand försöka komma överens. Kan parterna inte enas ska tvisten prövas i allmän domstol med Stockholms Tingsrätt som första instans.

Tjänsteinformation och produkt

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och fullbokningar på våra produkter, tjänster och event. Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i dessa villkor. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på våra webbplatser. De ändrade villkoren anses accepterande i samband med order eller besök på webbplatsen.

Live – Learn – Compassion