Du är värd ett framgångsrikt och bra liv. Maria Danielsson är din Coach. Mitt fokus är att du ska få den personliga utvecklingen som du önskar.

Boka tid

Om mig

Vetenskap möter själ

Det som gör mig unik inom coachbranschen är att jag har ett ben i den akademiska världen, Magisterexamen vid Lunds universitet och ett i den andliga världen. En stel fyrkantig byråkratisk värld möter kreativitet. Hjärnan och hjärtat samspelar med varandra. Passion för andlighet och personlig utveckling.

Min nisch är Livscoach inom arbetsliv, familjeliv och privatliv. Min förmåga är att jag finner din inre styrka, livsglädje och potential. Följ din starka intention, synkronisering och använd din vardagsmagi och attraktion för framgång. Inre balans och harmoni med verktyg såsom Mindfullnes, Meditation och Mental träning. Vetenskap möter själen. Att förstå läran om oss själva är personlig utveckling.

Innan jag blev certifierad Diplomerad Coach år 2019 har jag arbetat som lärare SV/So-ämnena samt varit Mentor i 18 år. Dessa erfarenheter har gett mig förståelse om Arbetsliv, ledarskap och familjeliv. Lång kunnighet och erfarenhet av att arbeta med människor med behov, stöd och hjälp inom olika livsfrågor. Som professionell coach finner ditt andliga jag, din inre styrka, självvärde och ditt ledarskap. Jag är lösningsorienterad. Hur ser ditt liv ut om 3 månader, ett 1år eller om 5 år?

Mitt mål som coach är att vägleda och inspirera människor att nå sina livsmål. Klargöra dina målsättningar och uppnå balans i relationer. Lev livet med inre frid, förnöjsamhet och harmoni i vardagen. Det ger mig glädje att ge service till andra. Jag ser och aktivt lyssnar på dig! Brinner passionerat för hälsa, välmående, ledarskap och personlig utveckling.

Vi möts i en icke-dömande miljö per telefon eller digitalt Zoom-möte. Samspelar hela tiden med att visa respekt, värme och vördnad. Fullständig Tystnadsplikt och sekretess. Följer ICF:s International Coach Federation Integritetspolicy.

Livet är en dröm – Förverkliga den.

Varmt välkommen!

MERKURIUS KOMMUNIKATION AB

Coach Maria Danielsson

Live – Learn – Compassion